
MALZEMELER:
3-4 adet haşlanmış didilmiş tavuk baget
1 adet kuru soğan
Yarım kilo mantar
2 kaşık tereyağ
Rendelenmiş kaşar peyniri
YAPILIŞI:
Kuru soğanı piyazlık doğrayıp tereyağı ile yumuşayana kadar kavurun. İyice temizleyip büyük parçalar halinde doğradığınız mantarları ekleyip iyice kavurun. Ocağın altını kısmayın ve mantarlar pişmeden tuz eklemeyin. O zaman mantarlar suyunu salıyor ve lezzetli olmuyor. İyice kavurduktan sonra tavuk etlerinide ekleyip soteleyin. İstediğiniz baharatları ekleyip borcama boşaltın. Üstüne rendelediğiniz kaşar peynirini serpip fırında üstü kızarana kadar pişirin.
AFİYET OLSUN!!!!!!!!!!!!!!
Resim için kusura bakmayın aceleden tek kare çekmiştim. Dilimli halini çekmeye fırsatım olmadı. Mecburen bu resmi koydum:(((
AFİYET OLSUN!!!!!!!!!!!!!!
Resim için kusura bakmayın aceleden tek kare çekmiştim. Dilimli halini çekmeye fırsatım olmadı. Mecburen bu resmi koydum:(((
No comments:
Post a Comment